Akçay'dan vekillere teşekkür

Akçay

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal halk gününde yine vatandaşlarla bir araya geldi. Vekillerin vatandaşların sorunlarını dinleyip çözüm ürettiğini belirten İl Başkanı Mürsel Akçay, ‘Vekillerimize teşekkür ediyorum' dedi.

AK PARTİ HİZMETİ ANLATMAKLA BİTMEZ

Vatandaşlardan önce basın mensupları ile yapılan toplantıda konuşan Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Ak Parti hizmetleri anlatmakla bitmez, hele Kırıkkale’de yapılanlar hiç bitmez. Eskiden vatandaşların talepleri kâğıtlara yazılır sonra da atılır, ilgilenilmezdi. Ama Ak Parti iktidarı ile birlikte bu değişti. Şimdi vatandaşlarımız vekillerimize daha rahat ulaşıyor ve sorunlarını anlatabiliyorlar. Vekillerimiz de vatandaşlarımızla tek tek ilgilenip, yapılabileni yapıyor, yapılamayanı yapılamıyor veyahut şunlar şunlar olursa senin işin olur diye bilgi veriyor. Bu konuda vatandaşlarımız da memnun kalıyor. Bu nedenle milletvekillerimize teşekkür ediyorum’ dedi.

YAPILAMAYAN ŞEYLER YAPILDI

Akçay konuşmasını devamında, ‘Ak Parti ile olmayan yapılmayan şeyler yapıldı. Sırf Kırıkkale’ye Silah Organize Sanayii kurulsun diye kanun çıkarıldı. Bu konuda Genel Başkan Yardımcımız Beşir Atalay ön ayak oldu, kendisine de teşekkür ediyorum. MKE Kırıkkale’de büyük bir arazi üzerine kuruldu ve Kırıkkale’de bu arazi etrafında gelişmeye başladı. Bu araziler şimdi Kırıkkale’nin en değerli yerleşim yerleri. Eskiden bu arazilere müdahil olmak zordu. Şimdi ise MKE ve belediye anlaşarak bu araziler en güzel şekilde değerlendiriliyor. Bunlar hep milletvekillerimizin sayesinde oldu’ dedi. 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız